Translate

Zoeken in deze blog

zondag 11 juni 2017

Gezinsuitbreiding!


Eindelijk durf ik het met de hele wereld te delen.... we zijn zwanger van ons eerste kindje! We zijn zo blij en dankbaar❤ 
Waarschijnlijk snap je nu ook al waarom ik niet zo actief was op mijn blog. Ik dacht dat ik in februari weer meer zou bloggen omdat mijn tijdelijke werkuitbreiding toen stopte. De afgelopen maanden had ik alleen heel weinig energie over en het gebrek aan eetlust hielp ook al niet om het bloggen weer op te pakken. 



Naast weinig eetlust (nog steeds trouwens) heb ik ook bijna geen zin meer in koffie. Van te voren had ik echt verwacht dat ik moest afkicken van mijn koffieverslaving maar dat is dus helemaal niet het geval. Zo bijzonder hoe je lichaam verandert! 

Net voordat we naar Parijs gingen hadden we de 20 weken echo. Ik vond het wel heel spannend maar er zijn gelukkig geen afwijkingen gevonden. Zelf heb ik wel wat klachten waaronder bekkenpijn maar een positieve echo maakt dit allemaal goed. 

We weten niet of we een jongetje of meisje krijgen. We hebben hier heel bewust voor gekozen. Je weet tegenwoordig zo veel en dan is het ook wel leuk om ergens over te gissen en verrast te worden. 



Nu rustig afwachten tot oktober en dan kunnen we onze dochter of zoon in onze armen sluiten. 

In Parijs waren we ook al met z'n drietjes.
Mijn buik is trouwens sinds die tijd flink gegroeid..

Fijne week!  

Liefs,

Lizzy♥


*voor de bovenste foto heb ik een free printable kalender gebruikt van de blog Oh so lovely. Op deze website vind je heel veel gratis te downloaden kalenders. Thanks Audrey for sharing! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten