Translate

Zoeken in deze blog

donderdag 14 augustus 2014

VerhuisD!


Eindelijk weer tijd voor een bericht. Sinds een paar maanden zijn we verhuisd. Ondanks onze super snelle verhuizing, namelijk in een weekend, lukte het mij niet om tijd en energie te vinden voor het bloggen. Terwijl ik het zo leuk vind om te doen:( De eerste weken, nou ja misschien wel
maanden, heb ik nog dozen moeten uitpakken. Ook mijn nieuwe uitgangspunt 'less is more' zorgde voor vertraging. Ik wou eerst alles uitzoeken voordat spullen al weer in de kastjes waren verdwenen. We hadden veel te veel spullen in huis die we niet echt nodig hadden. De verhuizing heeft er voor gezorgd dat we nu veel meer ruimte in huis hebben terwijl ons nieuwe huis niet veel groter is dan onze oude woning en ook dat de kringloop zijn assortiment kon uitbreiden. Heerlijk gevoel! 

Na de binnenkant van het huis was vervolgens de tuin aan de beurt. Gelukkig weer ruimte voor een moestuin! Dankzij de vorige bewoner hebben we nu heerlijk geurende rozen in de tuin staan. 


Naast mijn fulltime baan heb ik afgelopen jaar een opleiding gevolgd. Door de verhuizing liep ik overal mee achter. Nu heb ik vakantie en nog steeds bezig met lijstjes afwerken. Er komen natuurlijk ook nog steeds nieuwe dingen op te staan. Voor ons nieuwe huis hebben we ook veel dingen zelf gemaakt zoals bijvoorbeeld deze tafel van een boomstam.


Mijn nieuwste project is om van een oude pallet een plantenbak te maken. Werkbeschrijving zal ik binnenkort op mijn blog zetten. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten