Translate

Zoeken in deze blog

dinsdag 3 januari 2017

Gelukkig nieuwjaar! Happy new year!


Als eerste wil ik jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2017 wensen! Hopelijk hebben jullie heerlijke kerstdagen gehad en een gezellig oud en nieuw. Wij hebben de kerstdagen doorgebracht in Wenen en zijn daarna nog doorgereisd naar Boedapest.



Op oudjaarsdag hebben mijn schoonmams en ik de traditie om samen oliebollen te bakken. 's Avonds vieren we altijd oud en nieuw met mijn ouders en de buren van mijn ouders. Altijd super gezellig en we lagen dan ook weer niet voor half 7 op bed😁 je snapt waarschijnlijk wel wat ik de afgelopen 2 dagen heb gedaan...



Het is een tijdje gelden dat ik een bericht heb gepost. Op mijn werk ben ik gevraagd voor een nieuw project en daarom werk ik nu een paar maanden tijdelijk (meer dan) fulltime. In het weekend doe ik nu het huishouden en vierden we de afgelopen maanden vele verjaardagen en natuurlijk Sinterklaas. Het bloggen schiet er dus even bij in helaas. Ik verwacht de komende weken wel weer een bericht te plaatsen. In ieder geval werk ik vanaf half februari weer minder en dan pak ik zeker weten het bloggen weer helemaal op.


Tot snel! 

Liefs,

Lizzy♥


Misschien ook leuk om te lezen:  




Fotodagboek oktober





Kruidige stoofpeertjes met hangop  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten