Translate

Zoeken in deze blog

donderdag 27 oktober 2022

Gezinsuitbreiding 💙

Vorige week had ik herfstvakantie en sinds maandag heb ik verlof. Blijkbaar krijg ik nu al ruimte in mijn hoofd om aan andere dingen te denken dan aan werk en de verbouwing want ik realiseer mij dat ik op mijn blog nog helemaal niet heb gedeeld dat we nog een kleintje verwachten in november. Nog maar maximaal 5 weekjes geduld en dan mogen we hopelijk weer een gezond mannetje in onze armen sluiten.

De zwangerschap zelf ervaar ik fysiek wel zwaarder dan mijn eerdere zwangerschappen (zelfs van de tweeling) maar volgens mijn collega's zie ik er nu veel beter uit en tot nu toe zijn de controles ook altijd goed.

De komende dagen wil ik zorgen dat de zolder weer helemaal stof vrij is.
Als je mij ook op Instagram volgt (@bloglifeandlizzy) dan weet je waarschijnlijk dat we druk zijn met de verbouwing van ons huis. We willen 1 grote woonkeuken waardoor we twee muren moesten doorzagen. Hierdoor is onze hele slaapzolder onder de rode stof komen te zitten. Zo erg zelfs dat we er niet meer konden slapen.

Als de zolder weer helemaal schoon is kunnen de inmiddels schone spullen die nu op de babykamer staan weer terug naar de zolder. Hierdoor wordt de babykamer ook weer begaanbaar:) Daarna nog even genieten van mijn 3 draakjes en proberen wat rust te nemen. Ik ben erg benieuwd of dit mannetje zichzelf wel aandient of dat ik opnieuw ingeleid moet worden net als bij de twee andere zwangerschappen.......



Misschien ook leuk om te lezen



Geen opmerkingen:

Een reactie posten