Translate

Zoeken in deze blog

zondag 5 oktober 2014

Herfstbroodje met peer en blauwe kaas

 

Wat was het gister toch een heerlijk nazomerdag! Ik had helemaal niet het gevoel dat het al herfst is. Vandaag werd ik wakker met regen, maar gelukkig is het inmiddels weer droog. Straks toch maar even de wandelschoenen aantrekken en lekker naar buiten.

Qua koken krijg ik steeds meer zin om met herfstingrediënten te gaan werken. Vandaag een recept voor een herfstbroodje met peer en blauwe kaas.
  
Benodigdheden:
- 2 broodjes
- 1 grote peer
- blauwe kaas
- 2 eetlepels appelstroop

 

Schil de peer. Snijd de peer doormidden en verwijder het klokhuis. Snijd de peer nu in dunne schijfjes.
 

Snijd de beide broodjes open. Smeer op de onderkant van elk broodje de appelstroop. Verdeel hierover de plakjes peer. 

Verkruimel naar smaak de blauwe kaas over de peer. 

Leg de bovenste helften van de broodjes er nu schuin op en serveer direct.  

Eet smakelijk! 



Misschien ook leuk om te lezen: 



appel bramen crumble





sinaasappelroomijs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten