Translate

Zoeken in deze blog

maandag 9 augustus 2021

Kijk- en zoekboek Op de boerderij

boek Op de boerderij

Zoals je misschien hebt gelezen ben ik voordat we op vakantie gingen nog even naar de kinderboekenwinkel geweest. Voor mijn dochter kocht ik het boek De allerleukste vakantie ooit. Mijn blog hierover vind je hier. 

Voor de tweeling zag ik toevallig het kijk- en zoekboek Op de boerderij liggen. De jongens zijn helemaal gek van zoekboeken. Het zoekboek Leve de lente wordt regelmatig bekeken. Ook zijn ze op dit moment helemaal gek van trekkers en dieren dus dit boek moest wel een succes zijn. Dit bleek al op dag 1 want er werd zelfs om gevochten:( 
In het zoekboek Op de boerderij staan 4 kijkplaten van de boerderij in de 4 verschillende seizoenen van het jaar. Bij elke zoekplaat staat een kort verhaaltje en een zoekopdracht. De zomer is hier favoriet vooral door het maaien waar mijn zoon N helemaal gek van is. Super leuk was dat ze bij ons vakantiehuisje ook gingen maaien en de jongens de machines direct herkenden. Ze renden direct het huisje binnen om het boek te halen.

boek Op de boerderij

Naast de platen van de boerderij in de verschillende seizoenen staan er nog 3 platen in van dieren van de boerderij, voertuigen en machines op de boerderij en fruit, groenten en ander lekkers van de boerderij. 
boek Op de boerderij

boek Op de boerderij


 
 
Misschien ook leuk om te lezen:


 
 
 
  

 
 
 
 
 
 
 
Dit bericht bevat een affiliate link. Als je iets koopt via deze link dan krijg ik daar een klein percentage van. Koop je boeken ook vooral bij je lokale boekenwinkel of leen het boek bij de bibliotheek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten