Translate

Zoeken in deze blog

zondag 26 augustus 2012

Restaurant Week


Een van mijn grootste hobby's is om samen met vrienden of familie gezellig uit eten te gaan. Een goed moment om dit te doen is tijdens de Restaurant Week. Tijdens de Restaurant Week kan je namelijk bij verschillende top restaurants in heel Nederland een 3-gangenmenu eten voor maar 27,50 euro. 

Een leuke bijkomstigheid van de Restaurant Week is dat je vaak terechtkomt in restaurants waar je normaal gesproken niet zo snel zou gaan eten. Dankzij de Restaurant Week is mijn favoriete restaurant inmiddels 't Korensant in Molenrij. Het restaurant ligt ruim een half uur rijden vanaf de stad Groningen, maar de autorit is het absoluut waard! 

Vanaf maandag gaan de restaurant deuren weer open. De meest exclusieve restaurants zullen op dit moment al vol zitten, maar gelukkig zijn nog genoeg deelnemende restaurants over die nog wel een plaatsje hebben. Nieuwsgierig? Kijk op de website van de Restaurant week voor meer informatie. Mocht je favoriete restaurant inmiddels al vol zitten dan heb ik nog een tip. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van DinningCity. Tijdens de volgende Restaurant Week mag je dan met voorrang reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten