Translate

Zoeken in deze blog

dinsdag 25 augustus 2015

Bezoek aan Opgeweckt Noord Groningen

Opgeweckt Noord

Vorige week heb ik mijn eerste bezoek gebracht aan Opgeweckt Noord. Overal om me heen zag ik verhalen verschijnen over de eerste
verpakkingsloze winkel in Nederland. Toen ik er achter kwam dat die in Groningen stond, moest ik natuurlijk direct een bezoek gaan brengen aan de winkel.

Voordat ik kon gaan shoppen ben ik eerst even de kast ingedoken om wat lege potjes te zoeken. Dit jaar heb ik nog geen jam gemaakt dus er waren nog voldoende lege potjes in huis te vinden. Broodzakken, potjes en flessen zijn trouwens ook in de winkel te koop, maar zelf meenemen is natuurlijk voordeliger. 

Opgeweckt Noord

De winkel ziet er echt fantastisch uit! Ze verkopen groente, fruit, rijst, ontbijtgranen, noten, jam en nog veel meer. De winkel is licht, ze hebben voldoende keuze en het personeel is super vriendelijk. 

Opgeweckt Noord

Zelf ben ik eerst even rustig rond gaan lopen in de winkel om te kijken wat ze allemaal verkopen. In de winkel staat een duidelijke uitleg hoe het in de winkel werkt. Eerst je eigen pot wegen, sticker op de pot plakken waar het gewicht opstaat en vullen maar. Vervolgens wordt de gevulde pot opnieuw gewogen bij de kassa. Mijn pot heb ik gevuld met havermout. Mijn vriend is een liefhebber van ranja dus voor hem een flesje siroop meegenomen. Achteraf bleek het trouwens helemaal geen ranja te zijn maar gazeuse. Goed lezen blijft lastig;) 


Je kunt er trouwens ook terecht om te ontbijten, lunchen en om te werken. Binnenkort mijn laptop maar eens meenemen en onder genot van een versie smoothie aan het werk.


Opgeweckt Noord

Opgeweckt Noord verkoopt ook veel producten uit de regio en biologische producten.


Misschien ook leuk om te lezen:



Opzeggen telefoongids

Geen opmerkingen:

Een reactie posten