Translate

Zoeken in deze blog

vrijdag 13 april 2018

Recept: sinaasappel-framboossap


Na het heerlijke weer van afgelopen weekend is het picknickseizoen officieel weer geopend! Kleedje mee, stokbroodje en een lekker fris sapje. Wat dacht je van de combi sinaasappel met framboos? 


Natuurlijk smaakt de sinaasappelframboossap ook heerlijk tijdens het ontbijt of de lunch. Om de eettafel er extra gezellig uit te laten zien kun je elk glas versieren met een plakje sinaasappel. Snijd hiervoor een sinaasappel in dunne schijfjes. Snijd vervolgens elk schijfje voor de helft in en schuif op elk glas een schijfje sinaasappel.

Fijn weekend!  
Liefs,

Lizzy♥

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept: sinaasappelframboossap - ongeveer 800 ml
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------   
4 perssinaasappels  
1 doos diepvries frambozen (250 gram)
Event. 1 extra sinaasappel voor versiering*
Blender 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Laat de frambozen ontdooien in de blender. Pers de sinaasappels uit. Voeg de sinaasappelsap toe aan de frambozen en mix alles goed door elkaar. Serveer direct  of giet het in een fles om mee te nemen. 


Misschien ook leuk om te lezen:


 
Bladerdeegtaartjes met ei en spek



Limocello prosecco cocktail


Geen opmerkingen:

Een reactie posten