Translate

Zoeken in deze blog

zaterdag 5 mei 2018

DIY lenteslinger maken


Wat een regenachtige dag vandaag. De afgelopen tijd werden we verwend met prachtig mooi weer. De regen is daarom wel even weer wennen. Het afgelopen weekend waren we op een camping in Nutter (wel in huisje;)). Gelukkig werd de regen regelmatig afgewisseld met zonneschijn en wat is de natuur op dit moment ook prachtig. De combi regen en zon zorgt er voor dat de natuur super snel groeit en dat er heel veel bomen en planten in bloei staan.

Vandaag een regenachtige dag maar wel fijn om dan in huis wat dingetjes te doen. Wat dacht je van het maken van deze vrolijke lenteslinger? Voor het maken van de letters heb ik afbeeldingen uit het tijdschrift Flow gebruikt. Voor het maken van de letters gebruikte ik gratis printables van de website Printable paradise. Klik hier voor de letters.

Op dit moment breekt het zonnetje hier toch nog even door. Nog even dit berichtje aftypen en dan misschien toch nog even in de tuin aan het werk. Gistermiddag kwamen we weer thuis van ons weekendje weg en ben ik ook nog even in de tuin geweest maar toen werd ik hartstikke nat:(

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DIY lenteslinger maken - benodigdheden
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------              
- vrolijk stevig papier 
- voorbeeld letters
- nietjes of plakband
- touw
- schaar
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Print de letters uit. Maak de bovenkant van de letters 1 1/2 centimeter hoger zodat er een vouwlijn ontstaat.


Bevestig de letters op de vellen gekleurd papier. Het is handig om de letters vast te zetten met behulp van een nietje of plakband. Knip de letters nu uit. Vouw de bovenste 1 1/2 cm om van de letter.

Bevestig nu de letters aan het touw door de letters vast te plakken met behulp van plakband. 


Voor een extra vrolijk effect heb ik voor het ophangen van de slinger 2 verschillende kleuren touw gebruikt. De twee kleuren touw heb ik aan elkaar vast geknoopt en vervolgens om elkaar heen gedraaid. 


Hang de slinger nu op! Hele fijne lente gewenst

Liefs,

Lizzy♥

*De slapeloze nachten hebben er trouwens niet voor gezorgd dat ik niet doorhad dat het gisteren prachtig weer was. Ik had dit bericht dinsdag al geschreven maar kon het niet afmaken omdat dochterlief heel slecht slaapt op dit moment en 's avonds na een kort slaapje alleen bij mama wil liggen. De regen ben ik inmiddels al weer vergeten. Jij dan? Grappig hoe dat werkt.* 


Misschien ook leuk om te lezen



De eerste citytrip met onze baby



Zelfgemaakte tompouce met Zwitserse room en aardbeien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten