Translate

Zoeken in deze blog

zaterdag 13 oktober 2012

Gewoon mooi 'om te doen'

Een extra blog met de titel 'gewoon mooi'. Nu alleen niet met foto's maar in geschreven tekst. Hieronder staan 3 'mooie' dingen waar je iemand anders blij mee kunt maken. Gewoon simpele dingen met een groot effect.

Stuur iemand een kaartje! Wie kan wel een oppepper gebruiken? Of stuur gewoon een kaartje omdat het altijd leuk is om een mooi of grappig kaartje te ontvangen. Laat je in de winkel verrassen door alle leuke kaartjes die er zijn of kijk bijvoorbeeld op de website van Greetz of Hallmark

Vaak heb je wel een plakje brood over die niet meer zo lekker is om zelf op te eten. Strooi het brood eens in de tuin voor de vogels in plaats van het oude brood weg te gooien. Leuk is om vervolgens voor het raam te gaan zitten en te genieten van de vogels die op de kruimels afkomen.

Bak binnenkort eens een taart of cake en deel het met de mensen om je heen. Nodig bijvoorbeeld de buren, vrienden of familie uit voor de koffie. Of misschien is het nog leuker om onverwachts een stukje taart of cake langs te brengen. 


 





Een goed voorbeeld van 'gewoon mooi'. De prachtige plaatjes heb ik gratis gekregen van Karen (The Graphics Fairy) via Pugly pixel

2 opmerkingen:

  1. Mooie en leuke ideeën, misschien dat ik deze week wat lekkers ga bakken voor mijn collega's...Gewoon omdat het kan!

    BeantwoordenVerwijderen