Translate

Zoeken in deze blog

dinsdag 16 oktober 2012

HerdersFair



Zondag ben ik naar de HerdersFair in Balloo (Drenthe) geweest. Het was de derde keer dat de fair werd georganiseerd, maar ik was er zelf nog niet eerder geweest. Er werden op de fair veel natuurlijke en ambachtelijke producten verkocht waaronder veel producten gemaakt van wol. Ook waren er onder anderen kraampjes met woonaccessoiressen, tassen en sieraden. 


Op de fair werden natuurlijk ook veel lekkernijen verkocht waaronder ambachtelijke taartjes, bonbons en lamsvlees. De fair is absoluut een aanrader om volgend jaar te bezoeken. De organisator van deze fair organiseert trouwens ook andere markten en fairs. Bezoek hun website voor meer informatie.

Hieronder een korte impressie van de HerdersFair. 


Erg leuk vond ik de kraam van Atelier de Vlier. Kunstenares Martine Kolk verkocht allemaal zelfgemaakte spullen van vilt en ook zelf maak pakketjes. Ze had bijvoorbeeld hele leuke pakketjes waarmee je zelf engeltjes of schaapjes kunt maken van vilt. Ik heb een pakketje gekocht waarmee ik zelf kleine pompoentjes van vilt mee kan maken. Het is trouwens mogelijk om producten via haar website te bestellen. 



1 opmerking:

  1. Wat een heerlijke fair was het hé?!
    En wat ontzettend leuk, je reactie op mijn blog, en je verhaaltje op je eigen blog! Dank je wel! ;-) Ik ga je volgen! ;-)
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen