Translate

Zoeken in deze blog

maandag 28 september 2015

Lazy sunday - bezoek aan Klein Berlijn


Gisterochtend zijn we vroeg (voor een zondag dan) opgestaan om een bezoek te brengen aan Klein Berlijn. Toen wij er iets na tienen aankwamen was het al super druk en gezellig. Het zonnetje scheen ook heerlijk dus dat maakte de sfeer nog beter.


Er waren een stuk of 50 kramen met allemaal prachtige vintagespullen.  Je kunt echt merken dat vintage 'in' is. Sommige dingen waren wel wat  prijzig, maar aan de andere kant was alles wel van een goede kwaliteit.


Helaas geen leuke kandelaars gevonden. Dit was misschien ook wel te verwachten. Als ik met een doel ga winkelen kom ik ook vaak met niets thuis of juist met iets totaal anders. Herkennen jullie dit:0 Dit was gister ook het geval. Na het afspeuren van alle kramen kocht ik uiteindelijk deze 2 prachtige voorraadblikken bij Retrotik. Super blij mee! De blikken hebben inmiddels een ereplekje in onze keuken gekregen.


Na de markt nog even een kop koffie gedronken bij Pernikkel. Super leuk restaurant aan de Aweg waar je zowel kunt ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een drankje kunt gaan doen.  Ze maken alles zelf en kopen zo veel mogelijk lokaal in. De kaart wisselt wekelijks om in te kunnen spelen op beschikbare producten. Een maand geleden was ik met een collega ook al bij Pernikkel. We hebben toen samen gesmuld van het Pernickel plankje.


 
De rest van de dag lekker rustig aan gedaan. De zon was helaas verdwenen dus eerst nog de aflevering van Heel Holland Bakt van vorige week teruggekeken. In de loop van de middag kwam de zon toch weer te voorschijn en nog even heerlijk zitten lezen buiten in de zon.




 


Misschien ook leuk om te lezen




Bezoek aan Opgeweckt Noord




  

Aarbei meringuegebakjes met mascarpone 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten