Translate

Zoeken in deze blog

zondag 30 december 2018

Vakantie!


Valt het al op dat ik meer blog dan normaal;) Op dit moment genieten we van een heerlijke vakantie. Twee weken zijn we samen vrij en dat is zo zalig!



We begonnen onze vakantie met een citytrip naar Kopenhagen. We zouden Eerste Kerstdag thuiskomen, maar door een gewijzigd vliegschema moesten we helaas de 24ste al naar huis. We zouden namelijk Eerste Kerstdag om 08:30 uur vliegen maar dat was veranderd naar 20:30 uur. Aangezien we al kerstplannen hadden en we het niet zagen zitten om met onze dreumes in dag in Kopenhagen te hangen zonder slaapplek zijn we dus een dag eerder naar huis gegaan. 

Op Eerste Kerstdag zijn we gezellig aan het gourmetten geweest met mijn schoonouders. Ook onze dochter smulde mee van gebakken champignons, kip en garnalen. Tweede Kerstdag zijn we naar mijn ouders geweest en maakte mijn moeder een heerlijke kerstmaaltijd. Ook mijn broertje en zijn vrouw kwamen gezellig langs.


De dag na kerst konden we eindelijk het dochtertje van vrienden bewonderen. Vrijdag zijn we samen naar de markt geweest om inkopen te doen voor mijn verjaardag. Gisteren was ik jarig maar ik vier het vandaag aan het eind van de middag met een hapje en drankje. Uit het kookboek van Yvette van Boven hebben we een trifle gemaakt met karamelsaus en een salade van zilvervliesrijst. Nog een mosterdsoep gemaakt, wat stokboord en smeersels erbij. Smullen maar!


Elke dag start ik standaard in mijn ochtendjas en een kopje koffie. Mijn vriend is vaak al eerder wakker en gaat dan uit bed met onze dochter. Ik kan dus zelfs een beetje uitslapen al lukt dat tegenwoordig niet heel goed meer.


De rest van de vakantie gaan we besteden aan oud en nieuw vieren, op visite bij mijn nicht en achternichtjes en zijn we aan het brainstormen over een nieuwe keuken. We hebben eergisteren via Marktplaats een oude werkbank gekocht die we volgende week kunnen ophalen. Tussendoor nog een beetje opruimen, schoonmaken, televisie kijken en vooral genieten van elkaar. Hopelijk heb jij ook een paar dagen vrij!

Heerlijke vakantie chaos:)



Misschien ook leuk om te lezen




3 leuke dingen om te doen als je baby is geboren





Recepten overzicht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten