Translate

Zoeken in deze blog

woensdag 5 juni 2019

En we krijgen ....het geslacht van onze tweeling

geslacht tweeling

Bij de eerste zwangerschap wouden we het geslacht van ons kindje niet weten. We vonden allebei dat je in het leven al zo veel weet en dat het ook wel leuk is om een keer iets niet te weten. Ons geduld werd wel op de proef gesteld hoor want onze dochter werd pas 41.5 weken geboren;) 
 
Nu we zwanger zijn van een tweeling hebben we wel besloten dat we het geslacht graag willen weten van de kindjes. Dit vooral uit praktisch oogpunt omdat we het niet zien zitten 2 meisjesnamen, 2 jongensnamen en ook nog een combi van een jongens- en meisjesnaam te bedenken.

Ook qua kleertjes is het wel fijn om te weten of we alle kleertjes van onze dochter kunnen hergebruiken en nog eventueel nog wat moeten aanvullen of dat we alle roze kleertjes weg kunnen doen.

De opa's en oma's

Ook de opa's en oma's vonden het de vorige keer erg leuk dat ze het geslacht niet wisten van hun kleinkind. Aangezien wij nu wel willen weten wat het geslacht is van de kindjes en we dit niet 5 maanden kunnen stilhouden zijn we op zoek gegaan naar een leuke manier om het de opa's en oma's te vertellen. Bij de Hema kochten we onderstaande gender onthullingsballon met confetti

geslacht tweeling

Onze dochter had de eer om de ballon door te prikken.

geslacht tweeling

En de roze blaadjes tellen niet mee;) 



Misschien ook leuk om te lezen 



Niet 1 maar 2: dubbel geluk❤





Recept zelfgemaakte limonade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten