Translate

Zoeken in deze blog

maandag 18 april 2016

Review Geluk in een doosje

geluk in een doosje

Wil je een keer een verrassing op je deurmat vinden of heb je spijt dat je niet mee doet aan instaSwap? Misschien is Geluk in een doosje dan iets voor jou. Door een artikel in de Libelle kwam ik achter het bestaan van Geluk in een doosje.com en ik ben inmiddels fan! 
 
Wat is geluk in een doosje? 

Geluk in een doosje is een doosje die je om de maand kunt ontvangen op je deurmat. In het doosje zitten minimaal 8 kleine cadeautjes. De inhoud van de doosjes is erg divers, bijvoorbeeld stickers, kaarten en/ of handgemaakte spulletjes. In een Geluk in een doosje zitten vaak dingen van nieuwe ontwerpers en ondernemers. Je kunt een abonnement nemen op Geluk in een doosje, maar het is ook mogelijk om voor 1x een doosje te bestellen. Dit heb ik zelf gedaan. En omdat je geluk moet delen heb ik ook direct een Geluk in doosje besteld voor een vriendin. Altijd leuk om iemand onverwachts te verrassen.  

Wat zat er in? 
 
Ben je benieuwd wat er in dit Geluk in een doosje zat? Hieronder een aantal foto's. Het thema van dit doosje is 'picknick'.

geluk in een doosje

geluk in een doosje

geluk in een doosje

In elk Geluk in een doosje zit een magazine waarin uitgelegd wordt wat er in het doosje zit en wie het heeft ontworpen en/of gemaakt. Ook zitten er bijvoorbeeld 'do it yourself' ideeën in. In dit magazine wordt uitgelegd hoe je een picknickbakje kunt maken. Ook staan er leuke kaartjes in om iemand uit te nodigen voor een picknick.   

geluk in een doosje

geluk in een doosje

 geluk in een doosje

geluk in een doosje

In dit leuke zakje zat een verassing van Sterck Merck. Speciaal voor Geluk in een doosje heeft ze onderstaande zwaluw bedel en schuifspeldje ontworpen.

geluk in een doosje

geluk in een doosje

In het doosje waren ook een aantal kortingsbonnen te vinden waaronder onderstaande kortingsbonnen van picknick Breda en Life is a picnic. 

geluk in een doosje
 
Een super handig, milieuvriendelijk en ook nog eens mooi stoffen tasje.  


Alleen van de tekst op de envelop werd ik al blij. In de envelop zaten minikaartjes van By Viranie. In de minikaartjes zitten zaadjes van vergeet-me-nietjes. Inmiddels een beetje aarde op de zaadjes gestrooid, water gegeven en nu afwachten maar.




Onderstaande fleurige kers is van Sproetiz en is een strijkapplicatie. Nu nog even bedenken waar ik deze kers op ga strijken. 


Tot slot zijn het de kleine details die het doen. Zie dit schattige lieveheersbeestje. 




Misschien ook leuk om te lezen 





Gewoon mooi om te doen 







 Instaswap Fall edition: mijn gemaakte en ontvangen swap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten