Translate

Zoeken in deze blog

zondag 20 september 2015

Leuk om te doen: Instaswap


Ik heb mij net opgegeven voor Instaswap. Ik zag het gister voorbij komen op de blog van De Groene meisjes en raakte direct enthousiast. Je vraagt je nu vast af waar ik het eigenlijk over heb. Kort gezegd is Instaswap het
uitwisselen van aardigheidjes met een ander. Op basis van je Insta-account word je gekoppeld aan een andere Instagramgebruiker die zich ook heeft opgegeven voor de Instaswap. Voor die persoon ga je iets maken of kopen. Je krijgt de naam van de ander toegestuurd. Je kunt dus even op zijn of haar Instagram spieken om te kijken welke interesses jouw Instaswap-vriend heeft. Op de aangegeven datum verstuur je de aardigheidjes per post. 

Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij foto's op Instagram zetten zodat er in die periode alleen maar 'happyposts' op Instragram verschijnen. Het leuke aan dit initiatief vind ik dat je er alles aan gaat doen iemand een blij gevoel te geven terwijl je de persoon helemaal niet kent.

Hoe duur het wordt ligt aan jezelf. De afspraak is dat het pakket in principe door de brievenbus moet passen. Wil je het toch als pakket verzenden? Dat mag. Je mag het alleen niet terug verwachten van een ander, zodat de lat zo laag mogelijk ligt voor iedereen om mee te gaan doen.

De opbrengsten die de bedenkster (Lynda Hovens) krijgt uit Instaswap worden gedoneerd aan een goed doel. De deelnemers kunnen dit keer zelf bepalen waar het geld heen gaat. Iedereen kan personen of initiatieven inbrengen die wel een kleine financiële ondersteuning kunnen gebruiken.

Ook enthousiast geworden? Op de website
Instaswap kun je meer info vinden. Opgeven kan nog tot 27 september. 

Hieronder een aantal foto's van eerdere edities van Instaswap. Het ziet er echt allemaal prachtig uit! De komende weken wordt het dus knutselen. Leuk!


Bron foto: All Lovely Things


                                                                     

Misschien ook leuk om te lezen 

 

Instaswapp Fall edition: mijn gemaakte en ontvangen swap





Gewoon mooi 'om te doen'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten