Translate

Zoeken in deze blog

zondag 23 april 2017

Snelle pizzawrap met tomaat, Parmezaanse kaas en basilicum


Maandag plaatste ik een recept voor zelfgemaakte pizzasaus en beloofde ik om ook nog recepten te posten voor heerlijke pizzawraps. Vandaag het eerste recept voor een pizzawrap met tomaat, (parmezaanse) kaas en basilicum.De pizzawrap kan je eten als hoofdgerecht, maar smaakt ook heerlijk als lunchgerecht of als borrelhapje.  


Het leuke van het maken van pizza's van wraps is dat zo makkelijk is om te maken. Ook is het een smakelijke manier om bijvoorbeeld restjes paprika, tomaat en kruiden op te maken. De pizzawraps vullen minder snel dan een gewone pizza dus je kunt ook meerdere pizzawraps eten met verschillende topings:)

Het afbakken van de pizzawraps gaat ook snel. Hieronder vind je het recept voor pizzawraps met tomaat, Parmezaanse kaas en basilicum. Ik heb geen hoeveelheden bij de ingrediënten gezet, omdat het leukste is aan zelfgemaakte pizza is dat je het naar eigen smaak kunt beleggen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept: snelle pizzawrap met tomaat, Parmezaansekaas en basilicum 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

wraps (bijvoorbeeld met knoflook & kruiden)
pizzasaus 
tomaat 
Parmezaanse kaas 
verse basilicum 
rasp 
bakplaat 
ovenpapier 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg een stuk ovenpapier op de bakplaat en leg hierop 2 wraps.Besmeer de wraps met de pizzasaus. Het besmeren gaat het makkelijkste met behulp van de bolle kant van een lepel. 

Snijd nu de tomaat in dunne plakjes en leg een paar plakjes op elke wrap. Rasp tot slot de kaas en strooi over de tomaat.

Schuif de bakplaat bovenin de oven en bak de pizzawrap in 5 tot 10 minuten af. Het lekkerste is als de pizzawrap licht bruin van kleur is. 

Haal de bakplaat uit de oven en leg de pizzawraps op een bord. Scheur een paar blaadjes basilicum in stukjes en verdeel over de pizzawrap. 

Eet smakelijk!

Fijne week! 

Liefs,

Lizzy♥


Misschien ook leuk om te lezen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten