Translate

Zoeken in deze blog

donderdag 26 juli 2018

Recept: pizzawrap met gerookte zalm en crème fraîche

pizzawrap met gerookte zalm en creme fraiche

Hete warme weer blijft maar aanhouden. De afgelopen weekenden hebben we heerlijk kunnen kamperen. Op vrijdag pakten we de auto in, reden we naar een natuurcamping in de buurt van ons en binnen een uur zaten we relaxt op een stoeltje voor onze tent.

Het warme weer vraagt gewoon om een relaxte leefstijl en dus ook om makkelijke recepten. Wie heeft er nu zin om uitgebreid te koken? Wij in ieder geval niet. Eerder zette ik op mijn blog al een recept voor een snelle makkelijk pizzawrap met tomaat, parmezaanse kaas en basilicum. Klik hier voor het recept.

Vandaag een nog makkelijker recept voor een pizzawrap met crème fraîche en gerookte zalm. De pizzawrap met gekookte zalm is warm lekker, maar smaakt net zo goed lauw of zelfs koud. Ideaal dus om mee te nemen naar een picknick of barbecue.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept: pizzawrap met gerookte zalm en crème fraîche 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

4 grote wraps
1 bakje crème fraîche
1 ui
100 gram gerookte zalm
zout/ peper
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de ui fijn en bak op een laag vuur gaar. Laat de gebakken ui iets afkoelen.

Meng de crème fraîche en de ui door elkaar en voeg naar smaak zout en peper toe.

Smeer de wraps in met het uien-crème fraîche mengsel. Leg de wraps nu in de oven totdat ze krokant zijn.

Beleg de pizzawraps nu met de gerookte zalm.

Eet smakelijk! 

Als je de pizzawraps met crème fraîche en gerookte zalm niet direct gaat opeten dan kun je beter even wachten met het beleggen van de pizzawrap met de gerookte zalm. Dit om te voorkomen dat de zalm bederft. Je kunt met deze extreme warmte niet voorzichtig genoeg zijn en laat de gerookte zalm daarom zo lang mogelijk in de koelkast liggen



Misschien ook leuk om te lezen



Zelf pizzasaus maken


Recepten overzicht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten