Translate

Zoeken in deze blog

maandag 24 oktober 2016

Leuke berichten die passen bij de herfst


Vandaag heb ik een aantal berichten voor jullie bij elkaar gezocht die voor mijn gevoel passen bij het thema 'herfst'. De afgelopen dagen kreeg ik echt het gevoel dat de herfst is begonnen: regen, vallende bladeren en het is al heel vroeg donker. 

Gelukkig was het gister wel mooi weer en hebben we heerlijk kunnen fietsen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Mijn vriend en ik waren namelijk een weekendje weg.

Vandaag is voor mij de vakantie weer voorbij. Een week vakantie is altijd zo weer om, maar het is altijd weer fijn om mijn collega's en studenten weer te zien. 

Ik wens je hele fijne week! 

Liefs,


Lizzy♥


Herfstbroodjes met peer en blauwe kaas

In de herfst is het gezellig om wat langer samen te ontbijten of lunchen.  Dit kan met een glaasje verse jus d'orange en afbakbroodjes, maar wat dacht je van een broodje met peer en blauwe kaas? Het recept vind je hier.



Recept paddenstoelcakejes

Leuk voor in de herfstvakantie maar ook in elk ander weekend, zelf paddenstoelcakejes maken. Hier vind je het recept


Stamppot rauwe andijvie

Stamppot past misschien meer bij de winter dan bij de herfst, maar zelf krijg ik in de herfst echt zin in soep maar ook stamppot. Hier vind je een vegetarisch recept voor stamppot rauwe andijvie met blauwe kaas en tomaten.


Paddenstoelen

In de herfst moet ik echt naar het bos en op zoek naar paddenstoelen. Ik durf paddenstoelen niet te plukken en op te eten, maar maak er wel veel foto's van. Op mijn blog zijn dan ook veel foto's te vinden van paddenstoelen. Hier vind je een bericht met foto's van paddenstoelen die ik vorig jaar maakte tijdens ons weekendje weg. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten