Translate

Zoeken in deze blog

dinsdag 8 oktober 2019

#Groener leven met kinderen #2 #viltstiften voor kinderen zonder schadelijke stoffen

viltstiften van ökoNorm

Onze dochter is gek op tekenen en kleuren. Aangezien wij het belangrijk vinden dat ze kleurt met viltstiften die niet schadelijk zijn voor het milieu of voor haar, ben ik op zoek gegaan naar duurzame viltstiften. Bij Greenjump vond ik stompe punt viltstiften van ökoNorm. De viltstiften bevatten geen giftige stoffen, de inkt is uitwasbaar en ze zijn glutenvrij.

Als onze dreumes nu kleurt op de tafel of op haar handen dan is dit niet erg. Het is namelijk makkelijk van haar handen en de tafel af te wassen met een doekje. Ook zijn de viltstiften dus niet schadelijk voor haar huid.

viltstiften van ökoNorm

De stiften zijn officieel vanaf 2 jaar maar voor een 1-jarige zijn ze dus ook geschikt. De stiften hebben namelijk een ronde punt waardoor je ze niet kunt indrukken. Perfect voor een beginnende kunstenaar.

Je moet natuurlijk wel in de buurt blijven als er wordt gekleurd, zodat de doppen weer op de stiften komen en er in het kleurboek wordt gekleurd en niet op de tafel. Dit laatste heeft natuurlijk niets met de kwaliteit van de stiften te maken, maar vooral met het gedrag van onze dreumes. De stiften zijn niet heel fijn als je echt iets wilt inkleuren, maar zo ver is mijn dochter nog lang niet. Het blijft nu eerst bij mooie strepen zetten;)



Misschien ook leuk om te lezen


#Groener leven met kinderen #herbruikbare billendoekjes



Onze tweeling is geboren

Geen opmerkingen:

Een reactie posten