Translate

Zoeken in deze blog

zaterdag 12 maart 2016

Instaswap Fall edition: mijn gemaakte & ontvangen swap


Op Instagram zag ik steeds meer berichten voorbij komen van Lynda over de Instaswap Spring edition. Opeens realiseerde ik mij dat ik nooit heb geblogd over wat ik heb gemaakt en heb gekregen tijdens de Fall edition van
Instaswap. Ik was wel aan een bericht begonnen maar schijnbaar ben ik toen door de feestdagen vergeten om de blog af te maken en te posten. Hierbij alsnog.

Voor wie Instaswap niet kent, Instaswap is in het kort iets aardigs doen voor een ander. In dit geval een aardigheidje uitwisselen met een ander. Het leukste is als de aardigheidjes zelfgemaakt zijn, maar kopen mag ook. Iedereen plaats een foto van zijn swap op Instagram waardoor een paar weken alleen maar 'happyposts' op Instagram te zien zijn. Instaswap is ook altijd gekoppeld aan een goed doel. Lees ook de blog die ik eerder schreef over Instaswap.


Het was voor mij de eerste keer dat ik meedeed aan Instaswap, maar ik vond het echt super leuk om te doen. Na het inschrijven via de website van Instaswap kreeg ik na een paar weken via de mail te horen wie mijn swapmaatje was. Vervolgens ben ik op mijn swapmaatje haar Instagram gaan kijken om te zien wat ze mooi vindt en waar haar interesses liggen.
Als snel had ik een aantal dingen bedacht die ik voor mijn swapmaatje wou maken en kopen. Vervolgens ben ik gaan shoppen en twee avonden aan het fröbelen geweest. 


Mijn instaswap had ik opgebouwd aan de zin 'Autumn asks for...'
♥cosiness @ home 

♥hot drinks
♥chocolate
♥relaxing 
♥long talks 

Bij de tekst 'cosiness @ home' had ik een fotolijst ingepakt met 2 prachtige free printables van Bijdeb voor zowel de herfst als de winter. Voor mij betekent de herfst ook tijd voor een glas wijn en een goed gesprek. Geïnspireerd door de labels van de Pickwick theezakjes maakte ik daarom gesprekskaartjes. 



Op zaterdag had ik het pakketje op de bus gedaan en toen was het natuurlijk wachten op mijn eigen Instaswap. Gelukkig hoefde ik niet heel lang te wachten en kreeg ik die dinsdag al onderstaande foto van mijn vriend geappt. Mijn pakje was er! 


Zelf werd ik super verwend door anneke_muybienblog. Op basis van mijn foto's op Insta had Anneke bedacht dat groen mijn kleur is en dit klopt helemaal! Mijn ontvangen Instaswap was helemaal in het teken van groen en de natuur. Al mijn cadeautjes hebben een mooi plekje in huis gekregen. De vogels hangen bijvoorbeeld aan het kruidenrek in de keuken. Het kaartje heb ik ingelijst en hangt inmiddels boven onze bank.

  
Enthousiast geworden? Je kunt je nog tot en met morgen inschrijven voor de Instaswap Spring edition. Zelf heb ik helaas moeten besluiten om deze editie van Instaswap even over te slaan, omdat ik het erg druk heb op mijn werk de komende weken en alle klussen in de tuin er ook weer aankomen. Natuurlijk wel de komende tijd Instagram in de gaten houden om te zien wat voor prachtige dingen iedereen weer heeft gemaakt. Komt het jou ook even niet zo goed uit om mee te doen aan Instaswap maar wil je happiness zaaien? Instaswap is ook altijd gekoppeld aan een goed doel. Het goede doel tijdens de Springedition2016 zijn de kinderen van de voedselbank. Via World of Wouda kun je biologische bloemzaadjes bestellen voor een prachtige biologisch boeket. Maak iemand blij met deze zaadjes of zaai ze ergens waar veel mensen er van kunnen genieten.




Misschien ook leuk om te lezen: 


Leuk om te doen: Instaswap



Fotodagboek februari

Geen opmerkingen:

Een reactie posten